2019. november 28., csütörtök

Samsung Galaxy Fit SM-R370 Black EU - Jelenlegi ára: 30 310 Ft

Samsung Galaxy Fit SM-R370
 
 
 
Samsung Galaxy Fit aktivitásmérő
 
 
A Galaxy Fit új generációja
Könnyű és életerős: így bírja a tempódat
Azonnal megtudhatod, amire szükséged van. Egy pillanat alatt leolvashatod róla a fitness adataidat, ráadásul a szemedet sem kell megerőltetned: ez a Full Color AMOLED kijelző érdeme. Csak megfordítod a csuklódat, és minden ott lesz, nagy felbontásban.
Olyan könnyű, hogy szinte észre sem veszed majd, hogy ott van
Gyors és fürge mozgásra tervezve. Mivel a Galaxy Fit tartós és pehelykönnyű anyagokból készül, az edzések során nem fog mázsás súly rád nehezedni, amikor a legjobban akarsz teljesíteni.
A hosszabb edzéseket is bírja
Nyújtsd meg még jobban az edzésprogramodat! A napi edzésmennyiségedhez elegendő sok energiát és időt mostantól az edzéscéljaid elérésére fordíthatod. És miközben nyomon követed magad, az akkumulátor lemerülésétől sem kell tartanod.
*A tényleges akkumulátor-élettartam a használt funkcióktól és alkalmazásoktól, valamint az üzenetek és töltések gyakoriságától, illetve egyéb tényezőktől függ.
Strapabíróra tervezve
Hozz ki magadból még többet, amikor kitűzöd céljaid. A Galaxy Fit eszközöket minősített katonai szintű tartósság és 5 atmoszféra nyomásig terjedő vízállóság jellemez. Bátran edzhetsz a szabadban is, hiszen nem kell aggódnod a por vagy az eső miatt.
 
*A Galaxy Fit a 22810: 2010 ISO szabvány alapján 50 méterig vízállónak minősül. Nem alkalmas búvárkodáshoz vagy nagy víznyomással járó mozgásformákhoz. Ha az eszköz vagy a kezed vizes, az eszköz használata előtt töröld vagy szárítsd meg. *Megfelel az Egyesült Államok katonai szabványainak (MIL-STD-810G)
Hallgat a szívedre
A szív a lényeg. A Galaxy Fit akkor is méri a pulzusodat, amikor nem ezen jár az eszed. Ha pedig pihenés közben a pulzusod a megadott érték fölé emelkedik, azonnal értesít róla.
* Kizárólag általános, edzettséget és erőnlétet mérő célokra szolgál.
Több, mint edzésmérő
Ez az eszköz nem egyszerű edzésmérő. A Galaxy Fit mindenről tájékoztat, te pedig minden beérkező üzenetet megválaszolhatsz az eszközbe táplált, előre megírt üzenetekkel. Emellett a telefonod ? Ne zavarjanak? funkciójával is szinkronizálja magát, így megelőzi, hogy félbeszakítsanak, sőt, a kijelzőn új roamingóra jelenik meg*, ha másik időzónába érkezel.
* A funkció támogatása a közeljövőben várható.
** Az értesítőképernyők megjelenése országonként eltérhet, mivel a készülék nem támogat egyes nyelvekhez tartozó betűtípusokat. Ezekben az országokban a Quick Reply funkció sem működik.
Kövesd minden mozdulatod könnyedén
A Galaxy Fit automatikusan akár hatféle tevékenységet is nyomon követ, így neked kizárólag az edzéssel kell törődnöd. Akár tíz tevékenységet is kiválaszthatsz és személyre szabhatsz a Samsung Health mobilalkalmazásban található több mint 90 féle edzés közül. Ha gyorsan belevágnál, az egyik kedvencedet akár regisztrálhatod is.
 
*A Samsung Health alkalmazás és a Galaxy Fit együttes használatához regisztráció szükséges, valamint az órát párosítani kell egy kompatibilis okostelefonnal.
 
Intelligensebb mérés, pihentetőbb alvás
Az automatikus alvásfigyelő funkció segítségével a Galaxy Fit elemzi az alvási szokásaidat az alvás négy szakaszában, és részletes eredményeket közöl veled, amelyek segítségével te is áttekintheted, hogyan pihensz. A hasznos információkat, például a teljes alvással töltött időt a Samsung Health alkalmazásban tudod megtekinteni.
 
*A Samsung Health alkalmazás és a Galaxy Fit együttes használatához regisztráció szükséges, valamint az órát párosítani kell egy kompatibilis okostelefonnal.
 
Gondoskodik a nyugalmadról
Ha úgy érzed, túl sok a stressz, ellenőrizd a Galaxy Fit segítségével stressz-szintedet, és kövesd a részletes légzési gyakorlatokat, hogy visszanyerd a nyugalmadat.
* Nem minden országban vagy régióban érhető el. * Kizárólag általános edzettséget és erőnlétet mérő célokra szolgál.

Jelenlegi ára: 30 310 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése