2019. november 28., csütörtök

BONECO 7131 ultrahangos párásítókészülék ÚJ ÁR! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Eladó a fenti BONECO 7131 ultrahangos párásítókészülék eredeti dobozában.
A legfontosabb, hogy manuális szabályozós, 4. generációs ultrahang membrán van benne, mikroszkopikus porlasztást biztosít, és a pára erőssége szabályozható.
A készülék annak hasznos, akinek kisgyermeke van, akiknél fontos a szabályozható hidegpárásítás, és a párásítás mellett, gyulladáscsillapítást is alkalmazni, vagy asztma, krupp tüneteit enyhíteni.
Igazán 30m2-nél nem nagyobb helyiség (85m3) párásítására alkalmas (jellemzően lakószoba, hálószoba).
Ez az ultrahangos hidegpárásító, ultrahang technológiával 400g víz, óránkénti elpárologatására képes. Manuális vezérlésű, forgatógombos kivitel – nagyon egyszerű kezelés, a tartályba beépített, könnyen kivehető, nagyméretű vízlágyító patronnal rendelkezik.
Páratartalom szabályzás (beépített higrosztát által) és pára intenzitás szabályzás, csendes, halk üzemelés
A speciális kialakítású BONECO ultrahang technológia által az ultrahangos párásító mikroszkopikus cseppekre (1-5 mikron között) porlasztja szét a vizet, majd látványos ködként fújja ki a helyiségben. Zárt légtérben ez a finom köd szétoszlik úgy, hogy a környezetében nem okoz tócsát. A néhány mikronnyi szemcsékre porlasztott vízzel a víz ásványi anyag tartalmát is szétporlasztaná, ezért csapvíz használata esetén a tartályba beépített vízlágyító patron segít megszűrni azokat.
A BONECO 7131 ultrahangos párásító manuálisan szabályozható. A párásító elején található forgatógombok használatával a kívánt páraszint igény szerint beállítható. A kifújt pára erőssége, intenzitása is szabályozható. E tekerőgombokkal nagyon egyszerű a használata.
Piros jelzőfény figyelmeztet, ha kifogy a tartályból a víz. Az 5 literes tartálynak köszönhetően 1 feltöltéssel maximális teljesítményen 12 órán át  üzemel a párásító.
Célszerű este, lefekvés előtt a párásító tartályát feltölteni, hogy éjszaka a párásító folyamatosan üzemelhessen. Célszerű a földtől legalább fél méter magasságba elhelyezni.
Salvus vizzel inhalálásra is alkalmas.
Az ionizáló ezüstrúddal még higiénikusabbá teheti készülékét.
A Calc Off segítségével még egyszerűbb a készülék tisztítása.
Technikai adatok:
Méret 40 x 18, 5  x  29 cm
Súly 4, 0 kg
Feszültség 230Volt/50Hz
Telj. felv. 40 W
Zajszint 25 dB(A)
Párásítás 400 g/h (4dl/óra)
Űrtartalom 5 liter
Eredeti ára: 42. 999 Ft

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 14:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése