2019. szeptember 30., hétfő

Marco Polo sorozat (1-8. rész) (3 DVD) - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Tökéletes állapotban lévő DVD, karcmentes lemezek!
Hang (borító alapján):  magyar  Felirat (borító alapján):  -
Marco Polo sorozat (1-8. rész) (3 DVD)
(Marco Polo)
Rendező:  Giuliano Montaldo
Szereplők:  Ken Marshall
Leírás:
A RAI olasz televízió által készített 8 részes filmsorozat a világ talán legismertebb utazójának életét mutatja be. Annak az embernek a életét ismerhetjük meg, aki kalandjainak történetét már kézírással sokszorosított könyvek formájában is megjelentette a 14. század elején.
A könyv másolói sokat változtattak az eredeti szövegen. Ma már senki sem tudja pontosan, melyek azok a történetek, amelyek valóban Marco Poloval estek meg a hosszú utazás alatt és melyek azok amelyeket hozzáköltöttek az eredeti leíráshoz. Az biztos azonban, hogy igazi kalandregény vált a könyvből.
Extrák:  -
Személyes átvételre szinte minden nap reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban), a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
 
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem az alábbiakat figyelembe venni:
- Sajnos a posta már csak a maximum 2, 4 cm vastagságú borítékot viszi házhoz, ezért csak csomagként tudom feladni a terméket!
- a postázás kizárólag átutalásos,  előre fizetés esetében lehetséges!
- Foxpost nincs a környékünkön, körülbelül kéthetente jutunk csak el a közelébe, tehát ezt a szállítási módot kérem, kizárólag akkor válassza, ha nem sürgős a termék átvétele!
- 5 kg felett csak háznál történő átvétellel tudjuk megoldani a csomagfeladást, de ilyen esetben az MPL és a DPD is extra „ felvételi díjat” számít fel a szállítási díjon felül!
Csomagolás:
DVD-t és BD-t kizárólag buborékos (pufi) borítékban tudunk felelősséggel feladni!

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2019-10-21 03:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése