2019. szeptember 26., csütörtök

Heavenly sword Ps3 (használt) - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Megnevezés:
Heavenly sword Ps3
Tipus:
Playstation 3 játékszoftver
Raktár:
Magyarország
Ár:
1250 Ft.
Minőségi állapot:
Használt, de jó állapotban
Érkezés:
2-3 munkanap
Heavenly sword Ps3 konzol játék, használt, de kiváló állapotban!
Ps3 exclusive cím.
Ebben a drámai, bosszúról szóló történetben Nariko, a vörös hajú hősnő bosszút akar állni a hódító királyon és annak seregén. A történet egy ősi mennyei kardra épül, amelyet valaha egy isten forgatott.
szállítási idő: 2-3 munkanap
Heavenly sword Ps3:
A Heavenly sword-ben egy mindenható kard körül alakul főhősnönk, Nariko története. Eme kardot a halandók nem képesek kézbe venni, mert pár órán belül kiszívja az életerejüket. Amikor a hódító király (akit Andy Serkis a Gyűrűk Ura és a King Kong szereplője alakít) elpusztítja a mennyei pengét védelmező klán harcosait, a vezér lánya, Nariko felemeli a kardot, hogy azzal szálljon szembe az ellenséggel. Nariko sorsa ezzel megpecsételődik. Bosszút kell állnia a királyon és a seregén, mielőtt?
A Heavenly Sword egyesíti a legjobb akciófilmek látványelemeit a káprázatos közelharci stílusjegyekkel. Szabadon váltogathatsz a különböző kardok és egyéb fegyverek között, akár mozgás közben is. A minden igényt kielégítő harci elemeknek köszönhetően halomra pusztíthatod az ellenséget sőt, a környezetüket is. Légies kecsességgel harcolhatsz a sűrű növényzetben, felrepülhetsz a felhők közé, majd alászállhatsz, hogy a fák felett suhanj el. Az ellenség taktikai repertoárja meglepően sokrétű: hol szemtől szemben támadnak, hol csoportosan, hol egy egész sereg sorakozik fel ellened.
Három különböző harci mód ? repülés közben kialakíthatod a saját egyéni stílusodat
Valós közelharci elemek ? dobáld meg törmelékkel az ellenséget, borítsd rájuk az asztalt, lökd neki őket a berendezésnek, vagy hajítsd rájuk mások testét, hogy így álld az útjukat
Mások mellett olyan színészek közreműködésével, mint Andy Serkis vagy Steven Berkoff
Fegyverek és fegyverként használható tárgyak sokasága áll a rendelkezésedre, mint a többágú dárda vagy a pusztító lövedékvető


Jelenlegi ára: 1 250 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése