2016. október 28., péntek

Swiss Arms Protector Mini Uzi, 4.5mm - Jelenlegi ára: 70 610 Ft

A Swiss Arms Protector egy valódi Uzi géppisztoly légpisztoly változata! Ha egy valóban sorozatlövő légpisztolyt szeretne vásárolni, akkor egy percig se habozzon, mert a Protectort Önnek találták ki!
A 12 g-os CO2 patronnal működő légfegyver nem keverendő össze a műanyag BB golyós airsoft változattal. Ez egy 4. 5 mm-es kaliberű légpisztoly, ami full auto tüzelési módban is használható! Ezzel a tulajdonságával egyedülálló a hazai légfegyver piacon. A 25-ös tárat automata tüzelési módban kb. 3 másodperc alatt kiüríti! A remek szórakozást a Blow-Back rendszer még inkább fokozza.
Lövés közben a fegyver zárszerkezete hátramozdul, ami igazán valóságossá teszi annak működését. A nagy tömegű fém alkatrészek hátramozdulásából adódóan a géppisztolynak lövés közben a valódi fegyverekre jellemző hátrarúgása keletkezik, ami nagyon realisztikussá teszi a lövést és a fegyverrajongók számára különleges élményt nyújt. Az igényes kidolgozás mellett a sok fém alkatrésznek köszönhetően a légpisztoly igen megbízhatóan működik, nem akad el, sorozatlövésnél is megfelelően adagolja a lövedéket. Garantáltan hosszú élettartamú légfegyver.
A Protector tulajdonságai:
Működés: 12 g-os CO2 patronnal
Kaliber: 4. 5 mm
Anyaga: fém és műanyag
Hossza: 355/600 mm
Tömege: 2200 g
Tüzelési mód: Semi/Full Auto
Lövedék kezdősebesség: 344 FPS
Blowback rendszer van
Válltámasz fémből készült, behajtható
Tárkapacitás: 25 db BB


Jelenlegi ára: 70 610 Ft
Az aukció vége: 2016-11-18 12:33 . Swiss Arms Protector Mini Uzi, 4.5mm - Jelenlegi ára: 70 610 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése