2016. október 27., csütörtök

Clarisonic Mia2 arctisztítógép, új - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Clarisonic Mia 2 Artisztító készülék. Új, bntatlan csomagolás. Az bolti ára 45000 forint.
Másodpercenként 300-as rezgésének köszönhetően hatszor több szenyeződést távolít el a börfelszínéről mint, amit a kézi arctisztítás során le lehet mosni, így a krémek mélyebre hatolhatnak a bőrbe.
Mé lyen tisztí t, í gy eltá volí tja a szennyező dé seket, smink é s olaj maradvá nyokat, amelyek eltö mí tik a pó rusokat, bő rhibá kat é s fakó arcbő rt eredmé nyeznek.  A hagyomá nyos mó dszerekhez ké pest mé lyebb tisztí tá ssal haté konyan csö kkenti az olajfoltokat, ahol a faggyú felgyü lemlik, í gysegít megelőzni az aknét, a bő r tisztá bb é s ü dé bb lesz.  A ráncokban felhalmozódott faggyú kitisztításával optikailag csökken ti a ráncokat is.  Mé lytisztí tó hatá sá val eltá volí tja a pó rusokat eltö mí tő a szennyező dé seket, olajokat é s mé reganyagokat, í gy csö kkenti a megnagyobbodott pó rusokat.  Nagyon kí mé letesen tisztí tja a bő rt ané lkü l, hogy dö rzsö lné vagy irritá lná azt, í gy a bő r lá gyabb tapintá sú.  A haté kony tisztí tá s ré vé n optimalizá lja a bő rá poló ké szí tmé nyek ható anyagainak felszí vó dá sá t. A bőr kevésbé zsírosodik, textúrája, állaga javul, simább, feszesebb és hidratáltabb lesz.
Az arcunkra vagy a benedvesített Clarisonic kefére felvisszük az arctisztítónkat, majd bekapcsoljuk a készüléket és kiválasztjuk a számunkra kellemes tisztító fokozatot. �! �A T-Timer beindításával egy egyperces szakasz indul el, aminél 20 másodpercig a homlokunkon, 20 másodpercig az orrunkon és az állunkon, majd 10-10 másodpercig az orcáinkon használjuk körkörös mozdulatokkal. A területek közötti váltást a gép sípolással jelzi. Ezután pedig csak leöblítjük az arcunkat.
Utánvétellel nem küldöm.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2016-11-17 12:34 . Clarisonic Mia2 arctisztítógép, új - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése