2016. február 27., szombat

FJ4 Fiú póló ruhacsomag, kb. 50-es méret, 4 db - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Fiú póló ruhacsomag, kb. 50-es méret, 4 db, Next, Baby Mac, Espirit és New baby márkájú, kiváló állapotban eladó Budapesten! (FJ4) - Az Espirit kapucnis felső, a New baby pedig kötött kardigán
Méretek:   Mellszélesség kb. 20 cm; Hossz: kb. 22 cm; Hosszúujjú pólók ujjhossza vállvarrástól kb. 18 cm (hónaljtól kb. 13 cm)
A ruhacsomagok nagy számára való tekintettel a csomagokban található ruhákról további képet, méret és egyéb információt nem tudok megadni. A csomagokat egyedi igények alapján nem tudom újra összeállítani, így csak egyben vásárolhatók meg. A ruhacsomagokban pontosan azok a ruhák találhatók, amelyek fényképei közzétételre kerültek, de a megadott ruhaméret információk esetében kisebb eltérés a megadottól - minden igyekezetem ellenére - előfordulhat. Azon vásárlók érdeklődését várom, akik a közzétett képek és információk alapján el tudják dönten! i, hogy megveszik-e az adott ruhacsomagot, vagy sem.
Személyes átvétel Budapesten az Astoriánál lehetséges, munkanapokon, általában H, Sz, CS, P 9: 00-16: 00 között, előre egyeztetett időpontban. Ezen túlmenően DPD futárral tudom küldeni a csomagot. A futár költségét a legtöbb termékemnél átvállalom (lásd: értékhatár ingyenes szállításhoz).
Nem regisztrált vásárlóknak, amennyiben nincs mobiltelefonos elérhetőségük, leütéstől napjától számított 3 munkanapon belül fel kell venniük kapcsolatot. A határidő elhalasztásával a terméket visszateszem a piactérre, ezzel a vásárló elveszti előjogát a termék átvételére, megvásárlására

Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2016-03-19 09:35 . FJ4 Fiú póló ruhacsomag, kb. 50-es méret, 4 db - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése