2022. január 27., csütörtök

Alföldi porcelán söröskorsó - magasság 20 cm - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció során a képeken látható tárgy kerül eladásra, a képen látható állapotban. Az aukció közben felmerülő kérdés esetén szívesen válaszolok a "Kérdezzen az eladótól" ablakon keresztül. Aukció utáni kapcsolatartartás módja e-mail. Postai cím, vagy egyéb lényeges információ megadása sms-ben kerülendő.
Szállítási feltételek (Kérem figyelmesen olvassa végig, ezáltal lesz gördülékeny az adásvétel! ):
Több tétel megvásárlása esetén is csak egyszeri postaköltség merül fel.
Elsőbbségi ajánlott levél előre utalással (normál méret esetén, max. 50 g-ig: egységesen 650 Ft.
Személyes átvétel (díjmentes): munkaidőben, budapesti (VIII. ker. ), vecsési, vagy debreceni helyszínen.
Vaterafutár előre utalással a vaterafutár mindenkori díjszabása szerint:  https: //www. vaterafutar. hu/pricetable
A szolgáltatás pontos összege függ a csomag tömegétől és övméretétől, ezért kérem, hogy a szolgáltatás pontos díját a vásárlás után, de az utalás előtt egyeztessük.
 Az aukció lezárása után a postaköltséggel növelt vásárlási összeg utalása a Vásárlási Értesítőben megadott számlaszámra történik, a megjegyzés rovatban a vaterás felhasználónév feltüntetésével. Az utalás után ne feledje a címét továbbítani részemre. A vásárolt termék postázása hetente egyszer történik. Ha megérkezett a vásárolt tétel, akkor az értékelésről se feledkezzen meg.
 Az adásvétel gyorsasága érdekében kérem minél előbb vegye fel velem a kapcsolatot. Utalás vagy értesítés hiányában 10 munkanap után a tételt -negatív értékelés után- újralistázom.
Mivel emberek vagyunk, ezáltal az eladó is hibázhat. Vélt vagy valós kifogás, félreértés, késedelem esetén előbb kommunikáljunk (mert mindenre van megoldás), a meggyőződés nélküli fenyegetőzés, vagy arrogancia nem méltó egy igazi vateráshoz!
Figyelmét megköszönve kellemes böngészést kívánok!

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2022-01-28 00:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése