2021. november 30., kedd

Carolina Herrera - 212 VIP Men (100ml) Teszter - EDT - Jelenlegi ára: 18 590 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
A 2010-ben kiadott női változat után 2012-ben megjelent a 212 VIP férfi kiadása is.
A már bevált reklámszövegen nem is változtattak: "Rajta vagy a listán?? és "Ez egy privát parti. "
Az illat a tükrözi a New York-i elit partik stílusát, állatias ösztönök keverednek az éjszaka illataival. Szórakoztató, karizmatikus, szexi. A keleti fás kompozíciót Emilie Coppermann alkotta, illatait vodka, a maracuja, hideg  menta, a gyömbér, a bors, a kaviár, a bőr, a fűszerek, a borostyán és a király fa adják. A reklámkampány arca Jon Kortajarena.  
Carolina Herrera 1939-ben született Caracasban, egy gazdag arisztokrata család gyermekeként, édesapja Caracas kormányzója és külügyminisztere volt.
Édesanyja és nagyanyja gyakran utazott Párizsba, követték a legújabb divatot, és nem meglepő, hogy Carolinát is hamar elkapta a ? divatláz?. Legnagyobb hatással egy Balenciaga bemutató volt rá, amelyre a nagymamája vitte el.
Ezentúl ő is élénk figyelemmel kísérte az aktuális divatot, nem meglepő tehát, hogy 1971és 1980 között a világ legjobban öltözött nőinek listáján is szerepelt.
Herrera  egy idő után valamiféle divathoz kapcsolódó üzleti vállalkozáson kezdte törni a fejét. Egy barátja azt javasolta, ő készítsen egy ruhakollekciót , és 1980 őszén , amikor a Herrera és a családja New Yorkba költözött , ő magával hozta a 20, önmaga által tervezett ruhát, melyeket még Caracas-ban varratott, és 1981-ben megtartotta első divatbemutatóját.
Olyan átütő sikere volt, hogy szinte rögtön ellepték a megrendelőkHamarosan piacra dobta első bunda kollekcióját is, majd ezt követően jöttek az esküvői ruhák.
Az első Carolina Herrera parfüm 1988-ban készült.


Jelenlegi ára: 18 590 Ft
Az aukció vége: 2021-12-01 10:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése