2021. június 29., kedd

Medina Albors Extra Szűz Olivaolaj 500ml MOST 7922 HELYETT 4557 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 4 557 Ft

Ha szereted a minőségi gourmet termékeket, bemutatjuk a Medina Albors extra szűz olivaolajat 500ml. Egy spanyol oliva, mely egy nagy multú családi gazdaságból származik, amely hosszú időkre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik az olajfák termesztésében és az olajfeldolgozásban. Minden folyamat gondosan kidolgozott és maximálisan ellenőrzött, a legjobb eredmény elérése érdekében: kiváló minőségű, páratlan tulajdonságokkal rendelkező, egyedi ízű olaj. Top kategória (100% extra szűz olívaolaj)Az olaj egyedisége ellenáll az időnekA legjobb olajbogyókat az érés idején választják ki (beérés)Közvetlenül az olajbogyóból mechanikai eljárásokkal nyerikElőszőr hidegen préselik és természetes dekantálással szűrikZöld aromák kellemes gyümölcsös ízzel és keserű pozitív jegyekkelTeljesen természetes összetevőkExkluzív olíva kivonat két fajtából áll: 60% olíva Picual(60 éves olajfák)40% olíva Arbequina (20 éves olajfák)Termék eredete: Valencia (Spanyolország)Kiszerelés sötét kristály üvegben, mely védelmet nyújt a fény ellen ( 500ml)Tárolási mód: száraz, hűvös és fénytől védett helyen tartandóOrganoleptikus kóstolás: 23 ° C-on: az Arbequina-fajtára jellemző a frissen vágott fű zöld aromája, majd ezt követi a Picual fajtára jellemző gyümölcsös íz (banánhéj vagy zöld alma).
30 ° C-on: az aromák fokozódnak, ami azt mutatja, hogy az olajbogyó szüretelésének technikája okán magas színvonolú olajat nyertünk.
-A szájban: telt, anélkül, hogy túl savanyúnak éreznénk, enyhén fűszeres és kissé keserű lenyeléskor, ami erős struktúrát és tartósságot biztosít. "
Medina Albors Extra Szűz Olivaolaj 500ml MOST 7922 HELYETT 4557 Ft-ért!

Jelenlegi ára: 4 557 Ft
Az aukció vége: 2021-06-30 10:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése