2021. április 30., péntek

Keltető gép Cleo 5DT - Jelenlegi ára: 21 094 Ft


EAN:
6423560020327
SZÁLLITÁSI IDŐ:
5 munkanap
CLEO tojáskeltető egyéni gazdaságoknak készült, háziszárnyasok tojásainak keltetéséhez. A tojásokat egy rétegben kell elhelyezni, a készülék alsó részében található forgatóműben. Ehhez a modellhez (Cleo 5DT) nem tartozik páramérő, de hőmérséklet-kijelző és kézi forgatómű igen. Ez a forgatómű tyúktojásokhoz való és kivehető ? ha kivesszük, a készülék alsó rácsán akár más tojásfajta is keltethető. Keltethető tojásfajták: tyúk, pulyka, liba, kacsa, fogoly, fürj, pézsmaréce.
A készüléktest műanyagból van, de ennek ellenére jól tartja a hőt, ezért megőrzi a keltetéshez kellő hőmérsékletet. A készülék belsejében a melegítést egy elektromos ellenállás, a légkeverést pedig egy ventilátor hajtja végre. A hőmérséklet ellenőrzését egy áramkör biztosítja. A ventilátoron kívül a készüléktesten levő nyílások is segítenek abban, hogy a belső levegő lassan és folyamatosan cserélődjön ? így marad friss a levegő a keltetési térben.
A keltetés hőmérséklete a gyári beállítás szerint 37, 8°C és 38, 5°C között mozog. Ez az optimális hőmérséklet a legtöbb háziszárnyas keltetéséhez. A készülék vezérlőegységén van egy kis csavar, amivel változtatni lehet a gyári beállításon, 37°C és 39°C között.
A keltetéshez szükséges páratartalmat vízzel érjük el, amit a készülék aljában elhelyezkedő bemélyedésekbe kell önteni. A vizet a keltetés során cserélni kell, amihez ki kell nyitni a keltetőt, vagyis le kell venni a felső részt. A páratartalom a keltetés során 60% és 85% között mozog, attól függően, hogy melyik bemélyedésekbe töltjük a vizet.
A forgatóműn 41 db tyúktojás hely van. Ha a forgatóműt kivesszük, maximum ennyi tojás fér el ebben a készülékben: kb. 60 db tyúktojás, vagy kb. 42 db pulykatojás, vagy kb. 50 db kacsatojás, vagy kb. 30 db libatojás. Ezek a mennyiségek nem teljesen pontosak, mert függenek a tojások méretétől is.
A készülék súlya 2, 8 kg
Szükséges elektromos hálózat: 230 V, 50 Hz
Fogyasztás: 0, 023 KwH (kilowattóra) 20 fokos külső hőmérséklet és átlagos használat esetén.
A keltetés hőmérséklete 37°C és 39°C között állítható
Kézi forgatómű: van
Hőmérséklet-kijelző: van
Páramérő: nincs

Jelenlegi ára: 21 094 Ft
Az aukció vége: 2021-05-01 03:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése