2020. szeptember 28., hétfő

Kuba - Sean Connery, Brooke Adams (Hollywood Movie Classies) - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Tökéletes állapotban lévő DVD, karcmentes lemez! Joglejárt, boltban már nem kapható!
Hang: magyar, angol   Felirat: magyar
 Kuba
(Cuba)
Rendező: Richard Lester
Szereplők:  Sean Connery, Brooke Adams, Jack Weston, Hector Elizondo, Denholm Elliott, Martin Balsam, Chris Sarandon
Leírás:
Robert Dapes (Sean Connery), a brit zsoldoskatona 1959-ben érkezik meg a politikai zavargásoktól hangos Kubába, ahol még a Batista-rezsim éli fénykorát. Miközben az ország a kegyetlenkedések és a mindent átszövő korrupció hálójában vergődik, az amerikai üzletemberek óriási üzleteket bonyolítanak a rum, a cukor és a dohánykereskedelemből. A brit kormány is a Batista rendszert támogatja a forradalmárok és vezetőjük Fidel Castro ellenében, így Dapes-t is a diktátor egyik legkorruptabb hivatalnoka kéri fel, hogy részesítse katonai kiképzésben Batista hadseregének embereit.
Dapes nem kis dohányért vállalja a feladatot, de egy idő után betelik nála a pohár: képtelen elfogadni a Batista rendszer brutalitását és aljasságát, ráadásul egy régi szerelme, az előkelő kubai családból származó Alexandra Pulido (Brooke Adams) újra felbukkan életében, aki azóta feleségül ment egy gazdag földbirtokoshoz. A Castro-vezette forradalom és a Dapesben zajló érzelmi viharok elemi erővel törnek fel.
Extrák:
Filmográfia, ajánlók
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2020-09-29 05:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése