2020. július 30., csütörtök

Smd nappali LED menetfény E4 / DRL / párban - Jelenlegi ára: 14 900 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Smd nappali menetfény (E4)
Az Európai Unióban életbe lépett az a szabályozás, amelynek értelmében minden, a közúti forgalomban résztvevő járművet kötelezően (városban is - nappal is) világítással kell ellátni. Az autók elektronikai rendszerét, a generátort, és az akkumulátort is jelentősen megterheli, a tompított világítás állandó használata. A nappali világítás kiváltható olyan fényforrással is, ami biztosítja, hogy , mások számára olyan jól látható legyen a jármű, mint a normál világításunkkal. A DRL-lel szembeni elsődleges követelmény, hogy automatikusan lépjen működésbe, amikor a motor beindul. Ezek olyan speciális lámpák, amelyek ugyan nem biztosítanak jobb látást a vezetőnek, de jobb láthatóságot biztosítanak a járműnek, miközben a hagyományos lámpákhoz képest kevesebb energiát fogyasztanak.
A nappali menetjelző lámpákra vonatkozó műszaki feltételek
55/B. § (1) A gépkocsira csak jóváhagyási jellel ellátott nappali menetjelző lámpát szabad felszerelni.
(2) A nappali menetjelző lámpákat a gépkocsin a következőképpen kell elhelyezni:
a) az átvilágított felület alsó széle az úttest szintjéhez 0, 25 méternél közelebb és attól 1, 50 méternél távolabb nem lehet;
b) az átvilágított felület külső széle a gépkocsi legszélső pontjától 0, 40 méternél távolabb, a különböző oldalon lévő lámpák átvilágított felületének belső szélei egymáshoz 0, 60 méternél közelebb nem lehetnek, azonban az olyan gépkocsin, amelynek a teljes szélessége nem éri el az 1, 3 métert, a belső szélek közötti legkisebb távolság 0, 40 méterre csökkenthető.
(3) A nappali menetjelző lámpák elektromos kapcsolásának olyannak kell lennie, hogy a lámpa automatikusan bekapcsolódjon, ha a motorindító kapcsoló a motor indítására kész állapotában van, de - kivéve a 42. § (5) bekezdése szerinti esetet - automatikusan kapcsolódjanak ki, amikor a fényszórókat bekapcsolják.
Az általunk kínált menetfény, minden hazai, és európai uniós szabályozásnak megfelel, és rendelkezik az ennek megfelelő jelölésekkel is ( E4, RL00), valamint a csomag tartalmazza a szükséges elektronikát, ami a menetfény működését törvényileg előírt módon szabályozza, ezért nappali menetfényként használható.
Tulajdonságok:
Automata kapcsolású
Hajlított forma
Tartalmazza a szereléshez szükséges kábeleket, DRL elektronikát
High Power 1W ledek
Ultra Slim design
(E) jelzéssel (ECE R87) engedéllyel rendelkezik
Az ár párban értendő
Eredeti ár: 25 900 Ft
Akciós ár:
14 900 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 14 900 Ft
Az aukció vége: 2020-07-30 13:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése