2020. június 24., szerda

Einhell Power X-Change TE-CD 18 Li E Akkus fúrócsavarozó 18 V Lítiumion Akku nélkül - Jelenlegi ára: 42 110 Ft

 Akkumulátoros fúró TE-CD 18 Li E-Solo
18 V
Forgatónyomaték (max. ) 47 Nm
Forgatónyomaték fokozatok 8+1
Az Einhell TE-CD 18 Li E - A Solo akkus fúró kézi mindenképp használható, és ötvözi a nagy teljesítményt a kényelmes munkavégzéssel. A nagy teljesítményű motor kiváló minőségű fém sebességváltóval a hobbi csináld magad - a kiváló minőségű Power X-Change akkumulátorokkal együtt - több üzemidőt kínálnak az intenzív munkavégzéshez. A Power X-Change család tagjaként a kiváló minőségű lítium-ion rendszer sorozatának összes újratölthető akkumulátora és töltőkészüléke felhasználható bármilyen, a Power-X Change technológiával rendelkező készülékkel. A kétsebességű sebességváltóval és az elektronikus előre beállított nyomatékkal a motor nagyteljesítményű teljesítményét finom adagokban jól lehet irányítani, és erőteljes csavarozáshoz és fúráshoz felhasználni. A szokásos kiegészítőkhöz tartozó kiváló minőségű 13 mm-es kulcs nélküli tokmányhoz kombinálva a szerszám gyorsan és könnyedén cserélhető. Az automatikus orsózár biztosítja a szerszám könnyű cseréjét. A munkaterület jó nézete lehetővé teszi, hogy a LED-es lámpa optimálisan megvilágítsa a munkaterületet. Az ergonómikus kialakítás és a puha markolat biztosítja a szilárd markolatot és a kellemes munkát. Az integrált praktikus övcsipesz. A kézbesítés elemek nélkül és töltő nélkül történik. Ezeket külön kapják, például egy erőteljes Power X-Change indítókészletként.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Jobb-/bal forgásirány ? Lítiumion technológia ? Töltöttségi állapot jelző ? Beépített LED munkaterület megvilágítás ? 2 fokozatú meghajtás ? Markolat Softgrip bevonattal.
Műszaki adatok: Elektromos szerszám jellemzők: Akku nélkül ? Elem-/akkutechnológia: Lítiumion ? Feszültség: 18 V ? Forgatónyomaték (max. ): 47 Nm ? Forgatónyomaték fokozatok: 8+1 ? Fúrótokmány szorítási tartomány: 1, 5 - 13 mm ? Méret, hossz: 233 mm ? Méret, magasság: 211 mm ? Méret, szélesség: 88 mm ? Szerszámbefogó: Gyorsbefogó tokmány ? Súly: 1. 14 kg ? Súly, megjegyzés: Akku nélkül ? Termék típus: Akkus fúrócsavarozó ? Típus: TE-CD 18 Li E ? Vele szállított akkuk száma: 0 ? Váltó típus: 2 sebességfokozat ? Üresjárati fordulat: (1. /2. sebesség) 0 - 400/0 - 1400 fordulat/perc
Figyelem: Akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk (külön megvásárolható).
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #454767


Jelenlegi ára: 42 110 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 05:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése