2019. április 30., kedd

GO! Tribu-2500 2+1 (360 tabletta) - Jelenlegi ára: 6 980 Ft

2+1 AKCIÓ
A GO! Tribu-2500 tribulus terrestris formulát tartalmaz, magas szaponin tartalommal.
Ez a termék növeli a természetes tesztoszteron termelést anélkül, hogy mesterségesen stimulálná a hormonszinteket, így segítve az izomtömeg növekedést.
Elsősorban férfiaknak ajánlott, támogatást nyújt céljuk eléréséhez. Amatőr és professzionális sportolóknak is ajánlott. A GO! Tribu-2500 tribulus terrestris formulát tartalmaz, magas szaponin tartalommal. Ez a kivonat egy jól ismert növényi kivonat, amely elsőrsorban Indiában és Afrikában terem. E kivonat hosszú ideje közkedvelt testépítő körökben. Szedhető reggel és lefekvés előtt.
Összetevők: Tribulus terrestris kivonat (100% gyümölcs) , térfogatnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz), csomósodás gátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium- dioxid)
Használati utasítás: Normál táplálkozás kiegészítéseként, szedjen naponta 2 tablettát éhgyomorra, lehetőség szerint egyet reggel, valamint egyet edzés előtt 30 perccel.
Allergén információ: Tej, szója, tojás és mogyoró feldolgozó üzemben készült.
Tárolás: Gyermekek elől elzárva tárolandó. Szorosan lezárva, 5-30°C között (41-86°F). Közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után 6 hónapon belül fogyasztandó.
Szavatossági idő: a csomagoláson jelzett időpontig.
Figyelmeztetés: Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termék szedése kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! Fogyasztása nem javasolt gyermekeknek, szívbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek, terhes vagy szoptató nőknek. A termék szedése előtt konzultáljon kezelőorvosával. Gyógyszert szedőknek fogyasztása nem ajánlott.


Jelenlegi ára: 6 980 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése