2018. április 30., hétfő

And One gyűjtemény (Synthpop CD csomag) Ritka! + 1CD - Jelenlegi ára: 31 900 Ft

AND ONE gyűjtemény!
Synthpop CD csomag! Ritkaságokkal!
Jelentős német synthpop, EBM zenekar.
Bővebben: https: //en. wikipedia. org/wiki/And_One
LP: Anguish, Flop!, Spot, Nordhausen, 9`9`99 9UHR, Virgin Superstar, Bodypop (dupla), So Klingt Liebe (tripla), I. S. T. (német verzió), I. S. T. nemzetközi verzió), I. S. T. (egy ritkább verzió)
EP: Monotonie EP
Maxi: Aus der Traum!, Wasted, Life isn, t Easy in Germany, Driving with my darling, Techno Man, Deutschmaschine, Metalhammer, Sweety Sweety, Sitata Tirulala, Sometimes, Get you Closer.
Gyűjtemény felszámolás miatt eladó. Ritkaságok, beszerezhetetlen Cd-k is vannak a csomagban! Vannak benne vadiúj bontatlanok is!
Az LP-k és az EP 2000Ft/db, a Maxik, 1000Ft/db. Ez így egyben: 15db +11db = 41000Ft. Plusz egy meglepetés And One CD, amit még találtam. Csak egyben eladó! Nem bontom meg a csomagot! A lemezek karcmentesek, nagyon vigyáztam rájuk!
41ezer helyett most akciósan 31, 9 ezer Ft csak!
Kérem, hogy figyelmesen olvassa el az alábbiakat! Fontos!
Személyes átadás a XVIII. kerületben, Pestszentlőrincen!
Postai küldés esetén a postaköltség: 2150Ft! Ha licitál, akkor egyetért a postaköltséggel is!
Kérem a nyertes licitálót, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot a lebonyolítást illetően! A kapcsolat felvétel a vevő feladata! Amennyiben ezt teljesíteni nem tudja, kérem ne licitáljon erre az aukcióra. Nem szeretem a " kedves " nyertest körözni, hogy igényt tart e az ő általa licitált termékre. Amennyiben nem jelezte valós vételi szándékát mindenképpen megy a negatív értékelés! Ha valami oknál fogva nem tud jelezni e-mail vagy telefon formájában a megadott határidőn belül bármiféle elfoglaltsága miatt, azt kérem tudassa velem előre az aukció lejárata előtt, természetesen akkor semmi problémát nem jelent.
Licitet nem törlök! Garancia nincs!

Jelenlegi ára: 31 900 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 22:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése