2017. június 28., szerda

Last Minute 3 nap Olaszország - Róma 3 éjszaka szállás 2 főre - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Előre nem látott okok miatt eladóvá vált az Olaszországi utunk nem visszamondható része, akár engedni is tudunk belőle csak nem szeretnénk, hogy kárba vesszen.
Időpontok:  
Róma - Július 5-8. szállás 2 fő részére - Appartamento Privato Giuseppe - Ár: 130, 5€ /40. 000 Ft/2fő/3éj + idegenforgalmi adó: 3, 50 € /fő/éj - goo. gl/tJG8Uq
Nápoly - Július 8-10. szállás 2 fő részére - Hotel Europeo - Sea Hotels - Ár: 90, 9€ /27. 000 Ft/2fő/2éj + idegenforgalmi adó: 1, 50€ /fő/éj - goo. gl/uDMxMj
---
Róma:
Az Arco Romano Rooms épülete Róma történelmi falai között terül el, a Lateráni Szent János-bazilika és a Jeruzsálemi Szent Kereszt-bazilika között. A szobák ingyenes Wi-Fi-kapcsolattal és LCD TV-vel várják vendégeiket.
Az Arco Romano légkondicionált szobáihoz saját fürdőszoba tartozik zuhanyzóval és hajszárítóval. A svédasztalos reggelit a közös helyiségben szolgálják fel, ahol a nap folyamán pihenni is lehet.
A vendégek egy kis, angol és spanyol nyelvű római útikalauzt is kapnak ajándékba, amely a hasznos tippek mellett a buszok menetrendjét is tartalmazza.
A közeli Porta Maggiore egyike a Róma történelmi központjába vezető ókori kapuknak. Ma egyben fontos tömegközlekedési csomópontnak számít, ahonnan a Termini pályaudvar is könnyen elérhető.  
---
Nápoly:
Az UNESCO Világörökség részét képező Hotel Europeo szállása Nápoly történelmi központjában található. A szálloda ingyenes Wi-Fi-vel felszerelt, színes szobákat kínál a Dante metróállomástól 10 perc sétára.
Az Europeo légkondicionált szobái ingyenes műholdas TV-vel, valamint hajszárítóval és ingyenes piperecikkekkel ellátott, privát fürdőszobával várják vendégeiket.
A R2-es számú, a Municipio tér irányába tartó busszal a nápolyi központi pályaudvar 10 perc alatt elérhető. A személyzet szívesen segít turisztikai információkkal.  


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-01 12:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése