2016. december 22., csütörtök

Retro Pecséttartó / Bélyegzőtartó Trodat márkájú, Osztrák gyártmány - Jelenlegi ára: 750 Ft

A képen látható darab. Nagyon jó állapotban. Osztrák gyártmány.
Az aulciók zárása esetenként kérésre előbbre hozható!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM, OLVASSA EL AZ ALÁBBI RÉSZLETES VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓT:
Mindig a fotókon szereplő, és a hirdetésben leírt minőségű termék kerül kiszállításra!
Kérésre egyes aukciók zárása esetenként előbbre hozható.
Mivel új eladó vagyok, és a vevők bizalma a vásárláshoz nélkülözhetetlen, ezért felkínálom a személyes átvétel lehetőségét minden kedves vásárlóm számára! (500 Ft felutazási hozzájárulás ellenében. )
Vevőim így az átvétel előtt megtekinthetik az adott terméket, és megbizonyosodhatnak afelől, hogy valóban a megrendelt árut kapják kézhez!
A nyertes licitálónak legkésőbb az aukció lejárta utáni negyedik naptári napon fel kell vennie velem a kapcsolatot! (Email-ben vagy SMS-ben. ) Ha ez elmarad, negatív értékelést adok.
Több termék rendelése esetén lehetőség van azok egy csomagként való kiszállítására.
Összevárás kérésre megoldható.
Így a szállítási díj is ekképpen számolandó, és csak egyszer kerül felszámításra!
Nagyon kis összegű tételek (2000 Ft alatti összérték) esetén, vagy egyéni megbeszélés alapján lehetőség van a későbbi összesített átvételre is.
Licitet nem törlök!
Átvételkor a fizetendő ár már nem alku tárgya!
Elállás esetén semleges vagy negatív értékelést vagyok kénytelen adni az adásvételre.
Megkérek mindenkit, mindenekelőtt tájékozódjon, hogy megfelel e neki a képeken látható, és a hirdetésben leírt tétel, és csak utána licitáljon!
Ha valamiben bizonytalan vagy kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a: ? Kérdezzen az eladótól!? menüpontot!
SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:
Személyes átvétel Budapesten (két fix helyen, a Nyugatinál: WestEnd, MCDonalds) vagy Cegléden (a TESCO-áruházban) lehetséges, 500 Ft-os felutazási hozzájárulás ellenében, ha az adott napra összejön legalább 3 vevő.
A személyes átvételre Budapesten általában szombati napokon van lehetőség. Cegléden pedig egyéni megbeszélés alapján. (A részleteket lásd később. )
A belföldi elsőbbségi ajánlott levél postaköltsége kerekítve egységesen 450 Ft. (ami belefér) A sima ajánlott levél postaköltsége 415 Ft.
A nagyobb méretű boríték némileg drágább.
(tartalmuk elveszése vagy tönkremenetele esetén a Magyar Posta a feladási díj 15-szöröséig kártérítést fizet)
Nagyobb tömegű vagy terjedelmű csomag, vagy a fenti kártérítés összegénél nagyobb összértékű rendelés esetén az MPL futárszolgálat általi belföldi kézbesítés igénybevétele ajánlott: 2 kg-ig házhoz 950 Ft (az ár tartalmazza az értékbiztosítást 150 000 Ft értékig)
Az Ön érdekében csak olyan postázási módokon vállalom küldeménye feladását, aminek biztosítása vagy kártérítése baj esetén 100%-ban fedezni tudja annak értékét!
Az átvételi elismervény aláírása előtt mindig jelezze a kézbesítőnek, és rögzítsék jegyzőkönyvben, ha küldeményének csomagolásán külsérelmi nyomokat fedez fel!
Külföldre nem postázok!
Több termék rendelése esetén lehetőség van azok egy csomagként való kiszállítására. Így a szállítási díj is ekképpen számolandó, és csak egyszer kerül felszámításra!
Összevárás, kérésre megoldható.
Nagyon kis összegű tételek (2000 Ft alatti összérték) esetén, vagy egyéni megbeszélés alapján lehetőség van a későbbi összesített átvételre is.
Az eladó megtagadhatja a személyes átvétel vagy a készpénzes fizetés lehetőségét az olyan vevők számára, akik egyszer már visszaéltek ebbéli lehetőségükkel, és a találkozón jogos indok nélkül önkényesen megtagadták a termék átvételét, vagy nem jelentek meg egy korábbi megbeszélt találkozón.
KAPCSOLATTARTÁS ÉS EGYEZTETÉS A LICITÁLÁS ELŐTT:
A: ? Kérdezzen az eladótól!? menüpont segítségével. (a termékkel kapcsolatban)
(Lehetőleg legkésőbb 1-2 munkanapon belül válaszolok. )
KAPCSOLATTARTÁS ÉS EGYEZTETÉS A LICITÁLÁS MEGNYERÉSE UTÁN:
Email-ben vagy SMS-ben. (Az írás megmarad alapon. )
A nyertes licitálónak legkésőbb az aukció lejárta utáni negyedik naptári napon fel kell vennie velem a kapcsolatot! Ha ez elmarad, negatív értékelést adok.
A kapcsolatfelvétel alkalmával kérem, közölje teljes nevét, a Vaterás felhasználónevét, és ha szükséges, a postázási címet!
Ezek hiányában postai feladást nem áll módomban teljesíteni!
Utalásnál kérem, mindig ügyeljen a bankszámlaszámom pontos beírására, valamint a "Közlemény" rovatban mindenképp tüntesse fel saját felhasználónevét, amiről megismerhetem Önt! Köszönöm!
KAPCSOLATTARTÁS A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NAPJÁN:
Személyes átvétel esetén az átvételi napon már csak SMS-ben vagy telefonon vagyok elérhető, neten vagy emailen keresztül már nem!
FIZETÉS ÉS ÁTVÉTEL:
FIGYELEM! AZ ELŐRE UTALÁS gyakorlatilag kockázatmentes a vevők számára! A Vatera Biztonságos Vásárlás Programja ugyanis termékenként 100 000 Ft-os pénzvisszafizetési garanciát biztosít arra az esetre, ha az előre kifizetett terméket Ön mégsem kapná meg!
I. - UTALÁSOS FIZETÉS és CSOMAGKÜLDÉS választása esetén a nyertes licitálónak legkésőbb az aukció lejárta utáni tizedik naptári napig kell elutalnia a bankszámlámra a megrendelt termékek árát + a szállítási díjat. A bankszámlám 2-3 naponta ellenőrzöm, ha látom, hogy megjött a jóváírás, akkor a legközelebbi hétfői-keddi napon feladom a csomagot!
II. - UTALÁSOS FIZETÉS és SZEMÉLYES ÁTVÉTEL választása esetén a nyertes licitálónak legkésőbb az aukció lejárta utáni tizedik naptári napon el kell utalnia a bankszámlámra a megrendelt termékek árát + 500 Ft felutazási hozzájárulást, úgy, hogy a jóváírás legkésőbb a megbeszélt nap előtti estére a bankszámlámon megjelenjen! Ennek hiányban nem vállalom a személyes átvételt!
Személyes átvételkor a vevő a fizetés mellett köteles rendelési tételeinek átvételéről a tőlem kapott tételes átvételi elismervényt is aláírni.
(II/a) - Ha személyes átvétel választása esetén a vevő számára nem jók az általam felkínált átvételi napok, de a vevő kifejezetten ragaszkodik hozzá, hogy direkt az Ő kedvéért egy másik napon is felutazzak Budapestre (vagy Ceglédre) akkor a felutazási hozzájárulás az eddigiekhez képest a következőképpen módosul: Budapestre: 2000 Ft lesz, Ceglédre pedig: 1000 Ft, és ezt is előre kell elutalni.
(II/b) - Ha a vevő a személyes átvételkor a megrendelt tételek megtekintése után esetleg mégsem kívánja azokat átvenni, akkor 5 munkanapon belül visszautalom a számlájára:
1. Az eladó hiányos vagy bizonyítottan megváltozott minőségű teljesítése esetén a termékre eső befizetései 100%-át.
2. Önkényes elállás esetén az adott tételre eső leütési ár 100%-át.
(II/c) - Ha a vevő nem jelenik meg az előre megbeszélt személyes átvételen, és ezt nem jelzi előre legalább az előző napon, vagy még az otthonról való elindulásom előtt, akkor a leütési összeg(ek)et 5 munkanapon belüli visszautalom a számlájára.
Vagy kérheti újabb személyes átvétel egyeztetését, Budapesti átvétel esetén további 2000 Ft felutazási hozzájárulás (Ceglédi átvétel esetén 1000 Ft felutazási hozzájárulás) előzetes elutalása fejében.
Vagy kérheti csomagja postai vagy futárszolgálat általi utólagos kézbesítését is (a vonatkozó szállítási díj előzetes elutalása után).
(II/d) ? Ha az eladó mulasztja el a személyes átvételt,
(és ezt nem jelzi előre legalább az előző napon a vevő számára, vagy még annak a találkozóra való elindulása előtt, )
akkor 500 Ft kötbért köteles kártérítés gyanánt átutalni a vevő számára a meghiúsult találkozó napjától számított 5 munkanapon belül.
III. - KÉSZPÉNZES FIZETÉS és SZEMÉLYES ÁTVÉTEL választása esetén a nyertes licitáló vállalja, hogy a leütési árak összegén felül + 500 Ft-os felutazási hozzájárulást fizet az eladó számára, és hogy az átvétel megbeszélt időpontjában az egyeztetett helyen megjelenik. Csúszás esetén pedig mihamarabb egyeztet az eladóval.
Személyes átvételkor a vevő a fizetés mellett köteles rendelési tételeinek átvételéről a tőlem kapott tételes átvételi és kifizetési elismervényt is aláírni 2 példányban. Melyből az egyik a vevőnél marad.
(III/a) - Ha személyes átvétel választása esetén a vevő számára nem jók az általam felkínált átvételi napok, de a vevő kifejezetten ragaszkodik hozzá, hogy direkt az Ő kedvéért egy másik napon is felutazzak Budapestre (vagy Ceglédre) akkor a felutazási hozzájárulás az eddigiekhez képest a következőképpen módosul: Budapestre: 2000 Ft lesz, Ceglédre pedig: 1000 Ft, és ezt kivételesen előre el kell utalnia a számlámra!
(III/b) - Ha a vevő a személyes átvételkor a megrendelt tételek megtekintése után esetleg mégsem kívánja azokat átvenni, akkor:
1. Az eladó hiányos vagy bizonyítottan megváltozott minőségű teljesítése esetén az érintett tételekkel kapcsolatban a vevő semmilyen összeg kifizetésére nem kötelezhető, illetve az esetleg már elutalt felutazási hozzájárulás értékarányos részét az eladó köteles azonnal visszafizetni. Továbbá 500 Ft kötbér értékarányos hányadát is köteles kifizetni a vevő számára.
2. A vevő önkényes elállása esetén viszont a vevő köteles azonnal kifizetni az eladó felutazási hozzájárulását!
(III/c) - Az előzetesen egyeztetett személyes átvétel vevő általi elmulasztása esetén
(ha ezt nem jelzi előre nekem legalább az előző napon, vagy még az otthonról való elindulásom előtt, )
a vevő számára további készpénzes átvételre nincs mód, innentől kezdve már csak UTALÁSOS FIZETÉS lehetséges. (Melynek tartalmaznia kell a meghiúsult találkozó felutazási hozzájárulását + a megbeszélt új szállítási díjat vagy felutazási hozzájárulást + a termékek leütési árát. )
(III/d) ? Ha az eladó mulasztja el a személyes átvételt,
(és ezt nem jelzi előre legalább az előző napon a vevő számára, vagy még annak a találkozóra való elindulása előtt, )
 akkor 500 Ft kötbért köteles kártérítés gyanánt átutalni a vevő számára a meghiúsult találkozó napjától számított 5 munkanapon belül.
GARANCIA:
Mindig a fotókon szereplő, és a hirdetésben leírt minőségű termék kerül kiszállításra!
Termékeim eredetiségére örök garanciát vállalok! Ez vonatkozik az ezüstérmék valódiságára is!
A termékeket feladás előtt mindig jól becsomagolom, hogy az a normál szállítási körülmények között semmiképp ne sérülhessen meg! Az ennek ellenére mégis bekövetkező szállítási sérülésekért már a kézbesítő cég tartozik felelősséggel, és a kárrendezés már rajuk keresztül történik!
Hibás összeállítású, csomagolásnál sérült, vagy hiányos postázás esetén kérem, értesítsen!
Az általam meghirdetett numizmatikai tárgyú termékek leütési árára (kivéve személyes átvétel, ömlesztett termékek vagy sokdarabos szettek) 7 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Garanciális igényét az alábbi feltételek teljesülése mellett érvényesítheti:
1. Ha az átvételt követő hetedik nap végéig emailben vagy SMS-ben jelzi felém ebbéli szándékát.
2. Ha az érintett tételt az igény bejelentése után saját költségén haladéktalanul visszaküldi, vagy (ha amikor ott vagyok) egy személyes átvételi helyre visszahozza. (Utánvéttel feladott visszaküldést nem veszek át! )
3. Az adott tétel változatlan minőségi és mennyiségi állapotában kerül vissza hozzám.
Mindezen feltételek teljesülése esetén ? az esetlegesen felmerült Vaterás költségek levonása után ? a leütési összeg visszafizetésre kerül.
 
 
EGYÉB FELTÉTELEK (visszaélések):
1. A korábban tiltólistámra került felhasználók a későbbiekben a vásárlások semmilyen mozzanatában (sem licitálóként, sem vevőként, sem fizető vagy közvetítő partnerként, sem pedig címzettként) nem vehetnek részt.
2. Hamis vagy megtévesztő személyes adatokat (név, cím, telefon) megadó vásárlókat, illetve a vásárlás folyamata alatt csalóként lelepleződött vagy más bizonyított okból magas rizikófaktorúvá vált, és emiatt megbízhatatlan vásárlókat nem szolgálok ki.
Fenti két pont teljesülése vagy megalapozott gyanúja esetén az eladó az adásvétel folyamatát annak bármely szakaszában megszakíthatja. Ha lehetséges, erről az adott felet e-mailben értesíti. Amennyiben az értesített fél 1 héten belül nem él válaszadási lehetőséggel és/vagy nem tudja a fennálló helyzetet az adott 1 héten belül hitelt érdemlően és megnyugtatóan tisztázni, úgy az eladó nem kötelezhető az adásvétel további folytatására. Ebben az esetben, ha a vevő már korábban elutalta a vásárlás összegét (+ - nem számít), akkor azt az eladó ezt további 1 héten belül (az estleges felmerülő utalási költségek levonása után) visszautalja. Amennyiben nincs számlaszám, amire vissza lehetne utalni, és a vevő nem gondoskodik ennek pótlásáról a rendelkezésére álló 1 hét alatt, úgy az ebből eredő esetleges károkért az eladó már nem tartozik felelősséggel.
A VÁSÁRLÁSI TÁLYÉKOZTATÓ HATÁLYA:
Érvényes licit megtételével vagy fix áras termék megvásárlásával a vevő automatikusan elfogadja a Vásárlási Tájékoztatóban foglaltakat!
Jó vásárlást, és sikeres licitálást kívánok!
MPnumizm
Kedves gyűjtők, kedves érdeklődők!
A közeljövőben felszámolom teljes numizmatikai gyűjteményemet!
Tekintsék meg gyűjteményem és szakkönyveim további eladó darabjait is!

Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2017-01-12 18:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése