2018. április 23., hétfő

JVC Bluetooth fülhallgató fekete színben HA-F250BT-B - Jelenlegi ára: 8 999 Ft

Eladó JVC HA-F250BT-B bluetooth-os fülhallgató
A készülék csomagolássérült!
Az új szabadság az aktív sportolóknak kifejlesztve. A JVC HA-F250BT egy erőteljes hangzással rendelkező fülhallgató, amelyet a JVC mérnökei sportolókkal együtt fejlesztett ki.  Bluetooth kapcsolatának, beépített mikrofonjának köszönhetően kiváló minőség zenehallgatást és kéz nélküli telefonálást biztosít. A 3 gombos távvezérlő a legtöbb okostelefonnal kompatibilis. A beépített lítium polimer akkumlátor, akár 7 órán keresztül biztosítja a zenehallgatást. Akár egy maratont is lefuthat vele. A füldugó biztonságosan és kényelmesen illeszkedik. A fülhallgató védett az izzadság és a fröccsenő víz ellen is.
Bluetooth audio Streaming.  Vezetéknélküli zene élvezet. A HA-F250BT-t A2DP, AVRCP, HFP és HSP Bluetooth profillal és V 3. 0 Class 2 Bluetooth verzióval látták el. Kompatibilis minden okostelefonnal és Bluetooth kapcsolattal rendelkező eszközzel. Kiváló minőségű zeneátvitelt és telefon kihangosítást tesz lehetővé.
Hosszú lejátszási idő.  A fülhallgató vezérlőjébe Lítium Polimer akkumulátort építettek, ami akár 7 óra zenehallgatást tesz lehetővé egy fetöltéssel. A töltőkábel a csomag tartozéka.
3 gombos távirányító és mikrofon.  A háromgombos távvezérlővel alap funkciókat irányíthatunk a telefonról mint hangerő, számléptetés. A legtöbb okostelefonnal kompatibilis.
Biztonságos és kényelmes viselet.  A HA-F250BT-t Nozzle-Fit füldugóval készítették, amely tökéletes és kényelmes viseletet, és biztonságos kapcsolódást biztosít. A fülhallgatóhoz két méretben kap füldugót.
Főbb jellemzők:
Bluetooth fülhallgató, headset
9mm-es meghajtó, neodímium mágnessel
Kiváló android telefonokhoz
Kiváló iPhone, iPad, iPod termékekhez
Frekvencia átvitel: 20-20. 000Hz
Akkumulátor típusa: Lítium-polimer
Súly: 15 gramm
Bluetooth verzió: V3. 0 class 2
Bluetooth profil: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Támogatott codec: SBT
Tartozékok: töltőkábel, füldugó két méretben (S/M)
Eredeti ára: 12. 990, -

Jelenlegi ára: 8 999 Ft
Az aukció vége: 2018-05-14 16:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése